Om oss

Idéer
blir verklighet

GUF är kort för Göteborgs Uppfinnareförening och vi bedriver en verksamhet som till stor del består av kunskapshöjande insatser såsom föredrag, kurser, företagsbesök och idédiskussioner. Viktiga inslag är också samverkan och nätverkande. Vill du vara en del av framtiden? Välkommen att ansöka om medlemskap!

...

Erfarenhet

I över 40 år har vi samlat personer med erfarenheter från alla fält. Dessa erfarenhet gör resan för dig lite smidigare och dessutom roligare.

...

Kunskap

Kunskap är ovärderligt. Inte minst för en innovatör och uppfinnare. Vi har ett stort nätverk som tillsammans besitter stora mängder kunskap som du kan dra nytta av.

...

Passion

Vi har en passion för att bidra, hjälpa och stötta. På Göteborgs Uppfinnareförening tar och ger våra medlemmar för att uppnå en härlig dynamik och ständig utveckling.

...

Nätverk

Via GUF ges du möjlighet att träffa rätt personer för att nå dit du vill. Du får tillgång till ett stort nätverk med många kompetenser.

beställ

våra
tre guider

GUF har tagit fram tre olika guider som ger dig stöd i innovationsprocessen. Beställ dem genom att mejla info@guf.se. Priset är 150 kr styck + porto.

GUIDE 1
Uppfinnare, guiden för uppfinnare med tidiga idéer.

GUIDE 2
Personlig utveckling för uppfinnare

GUIDE 3
Att skydda sin uppfinning

Top