Innovationsstödjare

Vill du bli Innovationsstödjare?

Innovationsstödjarna hjälper medlemmarna framåt!

Att vara Innovationsstödjare i Göteborgs uppfinnareförening betyder att du vill hjälpa medlemmar framåt med sina idéer-uppfinningar-innovationer. Vill du också bli Innovationsstödjare? För detta behövs en hel del stöd på vägen och kanske just DU vill hjälpa till. Ibland behövs mentorskap, ibland kan det behövas kontakter med tillverkare, finansiärer eller något helt annat. Huvudsaken är att du vill dela med dig av din erfarenhet och kunskap kring innovationsutveckling. Du som ännu inte är medlem så är du välkommen att söka medlemskap, kontakta oss eller använd dokumentet som finns på 'bli medlem' sidan. Här kan du också beskriva att du vill bli Innovationsstödjare.

ULF ÖSTEMAR

ULF Östemar

Lång erfarenhet från tillverkningsindustrin. Som innovationsstödjare hjälper Ulf till med att ta fram 3D modeller och utskrifter i 3D printer.

ROBERT PERNEBORN

ROBERT PERNEBORN

Utför nyhetsgranskningar för medlemmarna. En nyhetsgranskning gör man för att få veta om din idé är ny, ingen har kommit på den tidigare. Dessutom är det viktigt att inte göra intrång i andras skydd, kan bli dyrt.

Bengt Forshult

Bengt Forshult

Har jobbat i ca 30 år som patentingenjör i stora företag. Immaterialrätt är det roligaste som finns och därför vill jag bistå våra medlemmar med min kunskap. Det gäller bland annat allmän rådgivning kring patent, mönster och varumärke.

LENA NYSTRÖM

LENA NYSTRÖM

Rådgivare, coach och mentor. Bred kunskap kring utveckling och skydd av uppfinningar. Stor erfarenhet av det statliga innovationssystemet och övriga aktörers roller regionalt.

EVA SWEDE

Eva Swede

Har ett stort intresse för att stödja uppfinnare som vill utveckla sin idé. Mest kring den personliga utvecklingen och självledarskapet. Fungerar som mentor och coach, har författat GUFs guide PUFF, Personlig utveckling för uppfinnare.

Idé

Till dig som har en idé men inte vet hur
du ska ta dig vidare kan du få snabba
& kvalitativa råd hos oss.

Prototyp

Om du vill ta fram en prototyp eller veta hur du går vidare efter prototypstadie kommer du ha nytta av vårt nätverk.

Skydd av din idé

Hur ska du tänka och vad ska du göra gällande patent, varumärke & copyright? Vi har gedigen kompetens på området.

Investering

För att gå från idé till marknad krävs kunskap, tid & pengar. Vi stöttar dig med internt nätverk och deras erfarenheter.

Nyhetsgranskning

Om du är intresserad av att skydda din idé kan vi med lång erfarenhet hjälpa dig med nyhetsgranskning.

Skalbarhet

Har du nått marknaden med din produkt eller tjänst & vill skala upp? Många medlemmar har gjort detta & kan ge dig råd.

Kontakta oss

Oavsett om du vill höra mer om vår verksamhet, få råd eller bli medlem
är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi återkopplar inom kort.

    Top