03Sep08:3019:00Medlemsmöte - Höstuppstart '23 - Utflykt och Studieresa till Kville och TanumshedeStudieresa till vår medlem Paula Helltegen Widen i Tanumshede och hennes man bedriver verksamheter kring sin Havtornsodling.

Detaljer

Den 3/9, en söndag kommer GUF att göra en heldags bussresa upp i Bohuslän för att besöka vår medlem Paula Helltegen Widen i Tanumshede där hon och hennes man under många år har drivit verksamheter kring sin Havtornsodling.

FaceBook sida: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063617857908

 

Tillsammans med sin kompanjon Agne Karlsson finns nu också försäljning av produkterna i Kville där också andra ekologiska och närproducerade produkter finns att köpa. Här ska vi göra ett uppehåll.

 

Det är vår medlem Torstein som är busschaufför och också bokar buss efter vårt behov.

Därför vill vi redan nu veta vilka som deltar på denna resa. Riktigt många hoppas vi på, en hel buss med ca 50 personer vore roligt.

 

Om det finns plats så kommer vi att erbjuda möjligheten att ta med en gäst. Allt beroende på hur intresset ser ut från medlemmarna i första hand.

 

Priset blir 200 kr/person, ska betalas vid anmälan. Detta gäller om antalet blir 30 eller fler. Om vi blir färre så återkopplar vi till er som vill åka och försöker hitta en annan lösning.

Betalning ska ske till vårt nya swishnummer 123 359 9925 eller bankgiro 174-4515

Avbokning med återbetalning kan ske senast 3 augusti d.v.s. 1 månad före vår resa. Senare avbokning ger inga pengar tillbaka. Avbokning ska göras per mail till info@guf.se – märk mailet med AVBOKNING och ditt namn.

Mat-lunch etc på vägen ingår inte i detta pris utan var och en får betala själv för det man köper.

 

Programmet ser nu ut så här men vi kommer att fylla på med mer innehåll framöver.

08:30 söndagen den 3/9 Start från Gustav Adolfs Torg-Göteborg

Du som bor nära E6 och vill ansluta, ange detta vid anmälan. Samma pris gäller även för denna resa.

Stopp kan ske i Kungälv, Kode, Spekeröd och Uddevalla.

Strax efter 10 är vi i Kville, där blir det kaffe med våffla och havtornssylt och Agne berättar om verksamheten. Möjlighet till köp kommer att finnas.

Sedan fortsätter bussen med Paula som guide, exakta stopp vet vi inte just nu. Kanske blir det en tur till Fjällbacka, Vitlycke museum eller något annat

Lunch bokas in för er som vill ha detta. Eftersom vi blir många så behövs förbeställning annars tar det för lång tid.  Återkommer med förslag på mat till dig som anmäler dig till resan, pris för lunch ca 100 kr enligt Paula, som var och en betalar själv på plats.

Vi tar oss sedan till Paulas odlingar. Om det blir gott om bär så ska vi få plocka lite för att ta med oss hem – lägga i frysen- supernyttiga!!! Kanske bra att ta med en liten låda till detta.

Paula har också en Gårdsbutik som vi kan titta in i, finns säkert något gott där också.

hemvägen med start kl 17 från Paula kan det bli en kort kaffepaus om ni önskar (betalas av var och en). Vi är i Göteborg igen ca kl 19.00

 

Anmäl dig gärna omgående till info@guf.se så blir det lättare med planeringen. Betalning måste ske samtidigt för att anmälan ska vara giltig. Betalning ska ske till vårt nya swishnummer123 359 9925 eller bankgiro 174-4515

Hälsningar, Lena Nyström, Ordförande

Mer

Tid

(Söndag) 08:30 - 19:00(GMT+02:00)

Top