02Nov17:3020:00Medlemsmöte Diskussion om Nya Arbetsgrupper

Detaljer

Välkommen till GUFs medlemsmöte onsdagen den 2 nov.

Vi öppnar dörrarna kl.18.00 och programmet startar kl. 18.30

Anmäl dig gärna redan nu men senast på tisdag 1/11. Anmälan till info@guf.se är obligatorisk. Ange om du kommer till Yesbox, Gamlestadsvägen 4 HUS B13 eller om du vill delta på zoom.

Programmet denna gång är annorlunda, men viktigt!

Vi hade tidigare en omröstning om vår logga, där det slutade i ”den gamla varianten”, men många åsikter framkom och vi ser det i styrelsen som ett ypperligt tillfälle att tillsätta någon form av arbetsgrupp, som tar fram någon/några GUF-logos för omröstning.

Vi har utökat vårt medlemsantal, YES! , men det innebär dels mer arbete och att det kommer fler önskemål om vår verksamhet.

Våra onsdagsmöten försöker vi fylla med intressanta program/föreläsare. Vi skulle önska oss en arbetsgrupp ex 2-3 personer, som vill avlasta styrelsen med att planera för vårens medlemsmöten, i nära samarbete med styrelsen förstås. Detta är något som vi behöver påbörja snarast och sedan löpande fylla på med innehåll.

De nya medlemmarna, kanske vill ventilera sina tankegångar. Kanske någon vill ”övningspitcha” sin ide’ med mera, med mera.

Ps kanske får ni bedöma min lilla film…

Självklart blir det fika för 10 kr och nätverkande också.

Hoppas vi ses, Välkommen, Styrelsen/Ronny

Mer

Tid

(Onsdag) 17:30 - 20:00(GMT+01:00)

Top